top of page
27.06.2019

Україна – Європейський Союз

   25 червня на базі ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для дітей» було проведено вебінар «Україна – ЄС: програмно-цільова діяльність дитячої бібліотеки на сучасному етапі». Від Кегичівського району на заході була присутня заступник директора по роботі з дітьми Кегичівської ЦБС Ніна Горда.

    Основною метою проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» є надання працівникам бібліотек нових знань про Європейський Союз та європейську інтеграцію України. Присутні отримали всі необхідні матеріали для створення куточка ЄС.

    Кегичівська ЦБС також долучилася до виконання даного  завдання. У Кегичівській районній  дитячій  бібліотеці було облаштовано інформаційний стенд «Відкрий для себе Європу», а в Кегичівській центральній районній бібліотеці оформлено виставку, де зібрані спеціальні інформаційні матеріали та література про Європейський Союз. Це допоможе користувачам підібрати необхідну для них інформацію та поповнити свої знання про ЄС в цілому.

   Час не стоїть на місці. Тому розвиток нових методів роботи  з популяризації теми євроінтеграції України та надання відповідних інформаційних ресурсів є надзвичайно важливим завданням для всіх публічних бібліотек.

bottom of page