top of page
16.07.2019

    Бухгалтерська справа досить рутинне заняття: робота з фінансовими документами та ведення бухгалтерії віднімає колосальну кількість сил і часу. Іноді, особливо в кінці місяця, кварталу, року, у фінансових відділах часто виникає підвищена напруга. 

    Проте в році існують особливі дні, в які всі ми маємо прекрасну можливість оцінити і висловити свою вдячність тим, хто займається цією нелегкою справою. 

    З цієї нагоди 16 липня у Кегичівській районній адміністрації відбувся святковий концерт під назвою «Бухгалтерія – це доля».

   Всіх присутніх з професійним святом щирими словами привітали голова Кегичівської районної державної адміністрації Роман Гончаров та голова Кегичівської районної ради Лариса Стефанюк. Кращих працівників було нагороджено подяками та квітами. Всіх запрошених своїми талантами порадували солісти районного Будинку культури – Юлія Лимар, Павло Поплавко, Ірина Кірякіна, Тетяна Яшан та Олег Миколаєнко.

    Тож шановні бухгалтери! Прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги!

Бухгалтер – це доля

bottom of page