top of page

    Наприкінці червня місяця, коли вся земля наливається світлом і теплом, буянням фарб і розквітом природи, коли жадане літо – літечко повноправно входить до кожної оселі, приносячи з собою свої найкоштовніші дари: теплі дні й короткі ночі, веселу, дзвінку річку, запашні ягоди і гриби, ніжний спів пташок і легенький, літній вітерець, –  саме в цю пору  ми святкуємо   День Конституції України та День Молоді.

     З цієї нагоди 28 червня на Центральному майдані нашого селища відбувся святковий концерт під назвою «Незрівнянний молодості час».

    На святі яскраву підтримку, овації глядачів та схвальні відгуки отримували: працівники районного Будинку культури, хореографічні колективи та аматори сцени. Зокрема, молодь Кегичівщини вітали солісти  районного Будинку культури: Юлія Лимар, Павло Поплавко, Ірина Кірякіна та Тетяна Яшан. Своїми неповторними композиціями захоплював хореографічний колектив «Fest» Слобожанської дитячої музичної школи під керівництвом Анастасії Дорохової та хореографічний колектив «Дивоцвіт» Кегичівської дитячої музичної школи під керівництвом Любові Іванової. Своїми талантами запалювали вогники молодості Анжеліка Маланіна, Катерина Талалаєва, Валерія Сотник, Софія Лисенко та Ганна Фоменко.

     Закінчилося  свято  святковою дискотекою та запальними танцями, які ще раз переконали, що незважаючи на всі біди і негаразди, наша свята рідна українська земля ніколи не збідніє на таланти, творчість і на своє майбутнє – молодь!

01.07.2019

Незрівнянний молодості час

bottom of page